VIDEO STREAMING

A Digiton Video Tracer projekt video streaming szolgáltató oldala.

Konferenciák, előadások, rendezvények sugárzása az INTERNETEN.

Nyilvánosan vagy Zártkörűen.

Próbálja ki!

A baloldali oszlopban látja a Nyilvános adásokat. Kattintson az előadás címére a megtekintéshez.

Nézze meg, hogyan működik a Zártkörű adás.
Jelentkezzen be "Teszt Elek" felhasználó névvel és "teszt" jelszóval! A bejelentkezést követően megjelenik egy teszt célú Zártkörű adás a baloldali oszlopban.

Ha nem jelennek meg a videók, akkor az Adobe ingyenes videolejátszójának friss változatára van szüksége:


 Az oldalon megjelenő tartalmak lehetnek Nyilvános adások és Zártkörű adások.

A Nyilvános adások megtekintéséhez nem kell bejelentkeznie. A nyilvános adások közül választhat a baloldali oszlopban. Ha rákattint az adás nevére, akkor új oldalon a lejátszó ablakban jelenik meg a kiválasztott tartalom. Ha a lejátszó ablakban  a LIVE felirat látható, akkor élő  műsort lát.

Zártkörű adások csak akkor jelennek meg a bal oldali oszlopban, ha névvel, jelszóval bejelentkezik. A rendezvény szervezőjétől kapott azonosítókat a jobboldali oszlopban látható bejelentkezés mezőben adhatja meg. A bejelentkezés  gombra kattintást követően a baloldali oszlopban megjelennek azok a zártkörű adások, amelyeknek jogosult a megtekintésére. Ha rákattint a rendezvény nevére, akkor új oldalon, a lejátszó ablakban jelenik meg a kiválasztott adás.  Ha a lejátszó ablakban  a LIVE felirat látható, akkor az élő műsort látja.

A lejátszó ablak használata: Az adás kiválasztását követően megjelenő lejátszó ablak  teljes képernyőre nagyítható, melyhez az átlós irányban kifelé mutató nyílakra kell kattintani. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert így az adás HD (720p) minőségben nézhető. Visszatérés kis ablakra vagy az ESC billentyű megnyomásával érhető el.